Καθαρισμοί Διαμερισμάτων ( και τύπου Αirbnb)

Home » Καθαρισμοί Διαμερισμάτων ( και τύπου Αirbnb)

Καθαρισμοί Διαμερισμάτων ( και τύπου Αirbnb)

Η City Shine πλέον παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών καθαρισμού διαμερισμάτων και διαμερισμάτων βραχυχρόνιας ενοικίασης (τύπου Airbnb). Πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας  αναλαμβάνει τον ενδελεχή καθαρισμό κάθε σημείου του διαμερίσματος, των W.C., της κουζίνας, και απολυμαίνουμε όποιες επιφάνειες χρειάζεται.

Ο καθαρισμός κατοικίας (σε μονοκατοικία ή διαμέρισμα) είναι μια υπηρεσία που μπορεί να χρειαστεί σε όλους και για πολλούς διαφορετικούς λόγους: Λόγοι υγείας, απουσία προσώπου που συνήθως έχει την ευθύνη της καθαριότητας, σύγχρονος τρόπος ζωής, πιεστικά ωράρια εργασίας, καταστροφές από βλάβες (υδραυλικά κτλ) και πολλές άλλες περιστάσεις μπορεί να σας αναγκάσουν να ζητήσετε την βοήθεια ενός επαγγελματία.

Φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα, γιαυτό απαιτούνται εξειδικευμένα άτομα και ειδικά μηχανήματα. Ο καθαρισμός διαμερισμάτων απαιτεί τα κατάλληλα υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων σας τύπου AirBnb  και περιλαμβάνει:

  • Σφουγγάρισμα – Σκούπισμα – Ξεσκόνισμα

  • Καθαρισμός Ειδών Υγιεινής

  • Καθαρισμός Κουζίνας & Πλύσιμο Ποτηριών

  • Στρώσιμο κρεβατιών

  • Αναπλήρωση ειδών Καθημερινής Χρήσης, όπως χαρτιά, σαμπουάν, σαπούνια και άλλα (παρέχονται από τον ιδιοκτήτη)

  • Τοπικός Καθαρισμός Υαλοπινάκων

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να πάρετε την δική σας προσφορά ώστε το διαμέρισμα σας να είναι πεντακάθαρο για κάθε νέο σας φιλοξενούμενο, κερδίζοντας έτσι πάντα τις εντυπώσεις!

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε μία ανταγωνιστική προσφορά!