Υπηρεσίες καθαρισμού

Home » Υπηρεσίες καθαρισμού

Ζητήστε μας προσφορά για οποιαδήποτε ανάγκη σας για υπηρεσία καθαρισμού

Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων
  • Αρχικοί – Γενικοί Καθαρισμοί

Ο αρχικός καθαρισμός ενός κτηρίου είναι ότι πιο σημαντικό, αφού όταν γίνει σωστά αναδεικνύει την ομορφιά του και φανερώνει πιθανά λάθη και παραλείψεις του.

  • Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων

Κάθε επιχείρηση που σέβεται την επωνυμία της, τους εργαζόμενούς της και τους πελάτες της, οφείλει να έχει ένα καθαρό και τακτοποιημένο περιβάλλον.

Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων
  • Καθαρισμοί Δημόσιων Υπηρεσιών

Οι δημόσιες υπηρεσίες και τα νοσοκομεία αποτελούν τους πιο κλασικούς χώρους όπου συνωστίζεται πλήθος κόσμους σε καθημερινή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Με την CityShine ο χώρος σας παραμένει σε άψογη επαγγελματική κατάσταση, έτοιμο να προσφέρει φροντίδα στους επισκέπτες και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον στους εργαζόμενους.

  • Καθαρισμοί Υαλοπινάκων & Γυάλινων Κτηρίων

Τα σύγχρονα κτίρια από τζάμι αποπνέουν μία μοντέρνα αισθητική και εμπνέουν κύρος και καινοτομία.

Mε σύγχρονα μέσα που εξυπηρετούν και τα πιο ψηλά κτίρια, η CityShine ανταπεξέρχεται στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς καθαρισμού υαλοπινάκων.

  • Καθαρισμοί Πολυκατοικιών

Η City Shine στον τομέα της πολυκατοικίας, σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια υγιεινής, έρχεται να ικανοποιήσει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία κάθε σας απαίτηση.

  • Καθαρισμοί Διαμερισμάτων ( και τύπου Αirbnb)

Η City Shine πλέον παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα για υπηρεσίες καθαρισμού διαμερισμάτων και διαμερισμάτων βραχυχρόνιας ενοικίασης (τύπου Airbnb).

Πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει τον ενδελεχή καθαρισμό κάθε σημείου του διαμερίσματος, των W.C., της κουζίνας, και απολυμαίνουμε όποιες επιφάνειες χρειάζεται.

Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων
Boat cleaning
  • Καθαρισμοί σκαφών

Ταξιδέψτε στη θάλασσα με την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας

Στην City Shine αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου – σαλόνι και καμπίνα επιβατών – σκαφών αναψυχής, αλλά και επιβατικών πλοίων.

Δουλειές μας

Let’s Make Things Happen