Εταιρικό Προφίλ

Home » Προφίλ

H CityShine ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό να ικανοποιήσει με υπευθυνότητα κάθε σας ανάγκη στο χώρο του καθαρισμού, της απολύμανσης και όχι μόνο.

Θέλουμε να αποτελέσουμε για εσάς τον ιδανικό συνεργάτη για κάθε σύγχρονη ανάγκη σας σχέση με τον τομέα δράσης της εταιρίας μας.

Η CityShine θα ικανοποιήσει με υπευθυνότητα κάθε σας ανάγκη σε ό, τι έχει σχέση με την καθαριότητα και όχι μόνο, στο χώρο της κατοικίας ή της εργασίας σας . Με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας και τα φιλικά πάντα στο περιβάλλον υλικά μας, εγγυόμαστε άριστη ποιότητα εργασιών και αποτελεσματικές λύσεις.

Η εμπιστοσύνη που έχουμε κερδίσει απ ΄ τους πελάτες μας , μας υποχρεώνει να προσφέρουμε υπηρεσίες στο χαμηλότερο κόστος. Η CityShine θέλει και μπορεί να σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, καθαρισμού, απολυμάνσεων ,  φροντίδα και συντήρηση κοινόχρηστων χώρων και μη.

Η CityShine  αποτελεί μια σύγχρονη εργαλειοθήκη   η οποία απευθύνεται καθαρά σε:

  • Eπιχειρήσεις και νοικοκυριά με στόχο να παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα προσφέροντας λύσεις  στις καθημερινές ανάγκες και προβλήματα  των σύγχρονων Καταναλωτών στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.
0
ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ
0
ΠΕΛΑΤΕΣ
0
ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
0
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΛΥΨΗΣ

Let’s Make Things Happen